Banketbakkerij Gustaf levert al geruime tijd koekjes aan diverse horeca gelegenheden in en rond Hengelo. Het succes van deze ambachtelijk versgebakken koekjes heeft Gustaf doen besluiten om onder de merknaam Koffiekoekje.nl deze activiteit nog meer op de kaart te gaan zetten. De eerste stap naar meer naamsbekendheid is deelname aan de beurs Hartelijk Horeca (www.hartelijkhoreca.nl) in Hazemeijer Hengelo op 10 en 11 april.

In de horeca wordt steeds meer aandacht besteed aan het bieden van kwalitatief goede koffie. Hierbij hoort volgens Banketbakkerij Gustaf een lekker vers en onderscheidend koekje. Het blijkt zelfs dat er meer koffie wordt verkocht wanneer er een extra lekker koekje bij wordt geserveerd.

De ambachtelijk gebakken koekjes van Koffiekoekje.nl komen uit de bakkerij van Gustaf. Naast standaard koekjes, biedt Koffiekoekje.nl de mogelijkheid om het logo van de klant door middel van een wals in het deeg te rollen. Het logo komt dan in reliëf op het koekje te staan. Hierdoor zijn de koekjes onderscheidend in zowel smaak als vorm.

Door het huidige succes van de koffiekoekjes heeft Banketbakkerij Gustaf besloten om het groter aan te gaan pakken. Onder de nieuwe merknaam ‘Koffiekoekje.nl’ zullen de koekjes worden geleverd aan horecagelegenheden en grotere bedrijven. De ambitie is om met Koffiekoekje.nl de Nederlandse horeca ervan te overtuigen dat goede koffie een lekker koekje verdient. De eerste stap in het najagen van deze ambitie, is de deelname aan de beurs ‘Hartelijk Horeca’. Hier zullen een groot aantal horecabedrijven kennis kunnen maken met koekjes van Koffiekoekje.nl.
Kom langs op de stand (nummer 140) en proef het zelf!

Met het registratienummer HHH0237000 kun je je registreren op www.mimicryexpo.nl voor gratis toegang tot de beurs. Meer informatie over de beurs kun je vinden op www.hartelijkhoreca.nl

 
    05-04-2017 00:00